Afspraak maken
  070-3175296        

corona update

15-05-2020

Na vele weken van onzekerheid over de datum van heropening van onze praktijk van Fysiotherapie hebben wij eindelijk goed nieuws!  Per 4 mei zijn onze deuren weer open voor fysiotherapeutische zorg op de praktijk of bij u thuis. De afgelopen periode hebben wij vrijwel uitsluitend telefonische consulten en video consulten kunnen geven, onze mogelijkheden zijn nu gelukkig verruimd. Wij volgen het stappenplan van onze beroepsvereniging het KNGF om te bepalen welke patiënten voor noodzakelijke fysiotherapeutische zorg in aanmerking komen.

Wij hebben veel signalen van onze patiënten gekregen dat zij deze periode zonder fysiotherapie als zwaar hebben ervaren. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om, samen met u, de gezondheidsschade die mogelijk is ontstaan vanwege de periode zonder fysiotherapie, te herstellen. 
Onze fysiotherapeuten zullen contact opnemen met de patiënten die vlak voor het sluiten van de praktijk onder behandeling waren om samen met hen te bespreken voor welke vorm van fysiotherapie zij nu in aanmerking komen.

Ten aanzien van de hygiëne op de praktijk volgen wij het hygiëne protocol van het RIVM en van het ministerie van VWS. Wij hebben de nodige maatregelen genomen zoals het plaatsen van plexiglas en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen om uw en onze gezondheid optimaal te beschermen. 
Uiteraard geldt nog steeds het advies dat u bij koorts (38 graden C of hoger), verkoudheid, keelpijn, hoesten en/of niezen dan wel benauwdheid u de afspraak telefonisch dient te annuleren!