Afspraak maken
  070-3175296        

Fysiotherapie Leidschendam is de enige praktijk in Leidschendam met een HKZ én Plus certificering!

Wist u dat onze praktijk is gecertificeerd als HKZ én Pluspraktijk! De HKZ en Plus-status heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de fysiotherapie. De fysiotherapeut neemt zelf het initiatief tot de audits. De Plus-status wordt door de zorgverzekeraars gebruikt als instrument om te komen tot differentiatie in de afspraken die gemaakt worden met de fysiotherapeut. Deze PLUS-status is de hoogste onderscheiding die een fysiotherapiepraktijk kan behalen.

Door middel van een externe HKZ en Plus-audit (een controle uitgevoerd door een extern bedrijf) is onze praktijk beoordeeld op deze hoogste kwaliteitseisen. Een prestatie om trots op te zijn, want van de 8000 fysiotherapiepraktijken in Nederland is slechts 5 procent een Pluspraktijk. In Leidschendam en omstreken zijn er nog maar weinig te vinden met een PLUS status en wij zijn de enige die een gecombineerde HKZ en PLUS status hebben in Leidschendam.

De titel Pluspraktijk wordt uitgeven door de grote zorgverzekeraars aan praktijken die niet alleen aan de eisen van hun beroepsgroep voldoen, maar die op het gebied van kwaliteit nog een stapje verder gaan.

Onze behandelingen zijn bewezen effectief en van een aantoonbare kwaliteit. Fysiotherapie is hiermee erkend als innovatief, inspirerend, klantvriendelijk, doelmatig en kwaliteitsgericht. Onze klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Zo gaven onze klanten ons een 8,9 als rapportcijfer over 2017!
We zijn trots op deze status en zullen hard blijven werken aan onze kwaliteit.

Het team van Fysiotherapie Leidschendam.